Lapsilähtöinen eroneuvonta

veli

Lapsilähtöinen eroneuvonta on tilannetta selkeyttävä tapaaminen, joka auttaa koko perhettä mahdollisimman hyvään eroon. Palvelussamme vanhemmat tapaavat juristin ja psykologin yhtäaikaisesti. Näin perhe saa erotilanteensa kysymyksiin yksilöllisiä, ja asiantuntevia vastauksia. Tapaamisessa keskustellaan vanhempien välisten sopimusten sisällöstä. Tapaamisen jälkeen juristi voi laatia tarvittavat asiakirjat.

Pro Laki Oy:n eroneuvontapalvelun lähtökohtana on lapsilähtöisyys, joka tarkoittaa lapsen tarpeiden nostamista keskiöön. Psykologi kartoittaa jokaisen lapsen vahvuudet, haavoittuvuustekijät ja selviytymiskeinot. Vanhempi saa psykologilta yksilöityä tutkimustietoa kehityspsykologiasta, lasten sopeutumisesta ja käyttäytymisestä erotilanteissa.

tapaamisen-jalkeen

Lakimies Suvi Poutiaisella ja varatuomari Johanna Reenillä on pitkä kokemus perheoikeudellisista asioista ja he ovat olleet mukana lukuisissa lapsiin ja erotilanteisiin liittyvissä vaativissa toimeksiannoissa, oikeudenkäynneissä ja sovitteluissa. Suvi Poutiainen on myös toiminut lastenvalvojana sekä  lastensuojeluasioiden parissa.

Lapsilähtöisen eroneuvonnan psykologeina toimivat psykologi, Theraplay-terapeutti Silja Salmi ja psykologi (PsT) ja oikeuspsykologian dosentti Taina Laajasalo Fammi Oy:stä. Sekä Silja Salmella että Taina Laajasalolla on usean vuoden kokemus perheiden kohtaamisesta haastavisssa ero- ja muutostilanteissa.

Isoryhmä Crop_770p

Neuvontaan voi tulla myös ilman puolisoa esimerkiksi tilanteissa, joissa eroon tai eroajatuksiin liittyy pelkoa.

Eroneuvonnassa tapaamme vain aikuisia.

Emme tee psykologisia tutkimuksia tai kirjoita lausuntoja oikeudenkäyntejä varten.

Palvelun saa myös verkossa turvallisen etäyhteyden kautta. Palvelun hinta on 390 euroa (sis. alv).