Ajamme asiaasi riitatilanteissa

OIKEUDEN­KÄYNTI­

AVUSTAMME
OIKEUDENKÄYNNEISSÄ JA TARJOAMME
OIKEUDELLISTA NEUVONTAA

Jos joudut oikeudelliseen riitaan tai oikeudenkäynnin osapuoleksi, on järkevää turvautua ammattilaisen apuun. Meillä on vankka kokemus erilaisten oikeudenkäyntien hoitamisesta ja avustamme asiakkaitamme oikeudenkäynneissä, neuvotteluissa ja oikaisuvaatimusasioissa. Jos harkitset kanteen nostamista, voimme antaa arvion siitä, miten asiassa kannattaa edetä ja auttaa sinua etenemään oikealla tavalla.

Oikeudenkäyntiasioissa selvitämme aina mahdollisuutesi saada valtion oikeusapua. Taloudellisesta tilanteestasi riippuen valtion oikeusapu saattaa korvata palkkiomme osittain tai kokonaan. Vastoin yleistä käsitystä voit valita oikeudenkäyntiä varten avustajan myös yksityissektorilta valtion oikeusaputoimiston sijaan.

Selvitämme aina vakuutukseesi mahdollisesti sisältyvän oikeusturvavakuutuksen kattavuuden. Esimerkiksi moniin kotivakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa yleensä noin 85 % oikeudenkäyntikuluistasi.

Tarjoamme asiantuntevia palveluitamme ja hoidamme oikeudenkäyntejä mm. seuraavissa asioissa:

-Riita-asiat liittyen mm. asuntokauppaan, velkomukseen

-Lapsen huoltoa, elatusta ja tapaamista koskevat riita-asiat

-Moiteoikeudenkäynnit

-Rikoksen uhrin eli asianomistajan avustaminen

 

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 

Kokemuksemme Pro Lain palveluista ovat positiivisia. Haasteellisten perintöasioiden hoito tapahtui lämminhenkisesti, yksityisyyttä kunnioittaen ja asioihin paneutuen.

Lainopillisiin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen. Tuntuu, että palvelu on aina saatavilla – ja lisäksi edullista.

Hyvää asiakaslähtöistä palvelua. Motivoitunutta asiakaspalvelua tapauksen kokonaisvaltaiseen selvittämiseen. Voin suositella lämpimästi Pro Lain palveluja, kuten itseasiassa olen tehnytkin.

Asiantuntevaa ja aidosti läsnäolevaa asiakaspalvelua. Täyden 10 palvelua!

Asioiminen on helppoa ja joutuisaa.

Lämminhenkistä, asiantuntevaa, yksilöllistä palvelua.

Luotettava ja henkilökohtainen palvelu. Vaikea asia saatiin hoidettua hienosti. Tuntui siltä, että ihan oikeasti välitettiin, ei vain hoidettu annettua toimeksiantoa. Mikäli tarvetta, käännyn toimiston puoleen jatkossakin.

Kärsimättömän asiakkaan asia hoidettiin kärsivällisesti ja hyvin. Kohtuuhintainen, osaava lakitoimisto. Suosittelen. Vaikeatkin asiat saatiin selitettyä asiakkaalle ymmärrettävästi.

KUN TARVITSET OIKEUDELLISTA APUA,
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

Selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

SOITA MEILLE

Me kartoitamme tilanteesi. Ensimmäinen yhteydenotto on aina maksuton.

TEEMME TOIMEKSIANTO­SOPIMUKSEN JA RYHDYMME TOIMEEN.

AJAMME ASIASI SINUN ETUSI MUKAAN

Selvitämme aina mahdollisuutesi saada oikeusapua tai
korvausta oikeusturvavakuutuksesta.

PRO LAKI OY

Ajamme asiaasi väsymättä kuin se olisi omamme.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme monipuolisten etäyhteyksien välityksellä asiakkaan sijainnista riippumatta ympäri Suomea ja maailmanlaajuisesti.

OSOITE

Pohjoinen Hesperiankatu 15 A 4. krs
00260 Helsinki
Näytä kartalla

puh. 040 964 7760
toimisto@prolaki.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Lakiasiaintoimisto Pro Laki Oy ei vastaa tämän sivuston sisällön mahdollisista virheistä eikä niistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.

Tietosuojaseloste