Etusivu » Palvelut » Perintöoikeus » Testamentti

Testamentti

Testamentilla määrätään siitä, miten omaisuus jaetaan testamentintekijän kuoltua. Jos perittävällä ei ole testamenttia, omaisuus jaetaan perintökaaren mukaan.

Testamenttityyppejä on erilaisia, ja vaihtuviin elämäntilanteisiin sopivat erilaiset testamenttiratkaisut sen mukaan, halutaanko testamentilla turvata esimerkiksi tietyn omaisuuden säilymistä suvulla tai turvata lesken asemaa puolison kuoleman varalta. Rintaperillisillä on pääsääntöisesti testamentista huolimatta kuitenkin oikeus lakiosaan.

Testamentin laatimisessa tulee noudattaa tarkasti laissa säädettyjä muotomääräyksiä. Testamentin laatimiseen liittyy useita perintö- ja vero-oikeudellisia kysymyksiä, joten sen laadinnassa on tärkeää käyttää juristin apua.

KUN TARVITSET OIKEUDELLISTA APUA,
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

Selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

SOITA MEILLE

Me kartoitamme tilanteesi. Ensimmäinen yhteydenotto on aina maksuton.

TEEMME TOIMEKSIANTO­SOPIMUKSEN JA RYHDYMME TOIMEEN.

AJAMME ASIASI SINUN ETUSI MUKAAN

Selvitämme aina mahdollisuutesi saada oikeusapua tai
korvausta oikeusturvavakuutuksesta.

PRO LAKI OY

Ajamme asiaasi väsymättä kuin se olisi omamme.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme monipuolisten etäyhteyksien välityksellä asiakkaan sijainnista riippumatta ympäri Suomea ja maailmanlaajuisesti.

OSOITE

Pohjoinen
Hesperiankatu 15 A,
4. krs,
00260 Helsinki
Näytä kartalla

puh. 040 964 7760
info@prolaki.fi

LÄHETÄ VIESTI

YHTEISTYÖSSÄ

Lakiasiaintoimisto Pro Laki Oy ei vastaa tämän sivuston sisällön mahdollisista virheistä eikä niistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.